OVO JE BIO AKT BEZUMLJA! SRBIJA ĆE ODLUČNO ODGOVORITI NA PRETNJU! Premijer Vučević za Kurir: Najoštrije osuđujem TERORISTIČKI AKT!
Foto: Printscreen RTS

OVO JE BIO AKT BEZUMLJA! SRBIJA ĆE ODLUČNO ODGOVORITI NA PRETNJU! Premijer Vučević za Kurir: Najoštrije osuđujem TERORISTIČKI AKT!

Politika -

Najoštrije osuđujem gnusni teroristički napad koji se odigrao danas, u Beogradu, ispred izraelske ambasade, rekao je za Kurir premijer Srbije Miloš Vučević.

- Država Srbija će umeti odlučno da odgovori na pretnju terorizma. Svako ko je mislio da nas može destabilizovati ovakvim nepočinstvima, prevario se - naveo je premijer i dodao:

Ambasada, Ambasada Izraela
foto: Marko Karović

- Srpskom žandarmu želim brz oporavak, a građanima Srbije poručujem da se mogu osećati bezbedno. Naša zemlja je bila i ostaće mirna, stabilna i prosperitetna, a međuverski sklad će naše društvo krasiti i dalje. Ovo je bio akt bezumlja, koji se ne može pripisati nijednoj religiji i nijednom narodu. Reč je o zlodelu pojedinca sa imenom i prezimenom. Stoga pozivam građane da ostanu mirni i ne podležu propagandi onih koji bi želeli da nas međusobno zavade.

Ivica Dačić
foto: Printscreen Pink Tv, Kurir

Da podsetimo, dnas oko 11 sati nepoznata osoba, čiji se identitet utvrđuje, pucala je iz samostrela u pripadnika Žandarmerije koji je bio na dužnosti obezbeđenja Ambasade Izraela u Beogradu, saznaje Kurir.

Žandarm Miloš Jevremović (34) pogođen je u vrat.

Bonus video:

00:15

Miloš Vučević glasanje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track