"SIGURNA SAM SE DA ĆE SLUČAJ BITI PROCESUIRAN": Ministarka pravde Maja Popović se oglasila povodom pretnji upućenih Ani Brnabić
Foto: Ministarstvo Pravde

"SIGURNA SAM SE DA ĆE SLUČAJ BITI PROCESUIRAN": Ministarka pravde Maja Popović se oglasila povodom pretnji upućenih Ani Brnabić

Politika -

Ministarka pravde Maja Popović oglasila se povodom pretnji upućenih predsednici Skupštine Srbije Ani Brnabić.

- Oštro osuđujem pretnje upućene predsednici Skupštine Srbije Ani Brnabić! Samozvani ekološki aktivista poslao je beskrupulozni preteći snimak na predsedničin privatni telefon i na taj nacin joj urozio bezbeznost. Srbija je pravna država u kojoj zakoni važe za sve građane. Sigurna sam se da će ovaj slučaj biti procesuiran, kako bismo stali na put svim oblicima ugrožavanja bezbednosti! Srbija će zaštititi bezbednost svih svojih građana a svi učinioci krivičnih dela biće procesuirani i adekvatno sankcionisani - navela je ministarka.

Podsetimo, predsednica Narodne skupštine Ana Brnabić dobila je sinoć na mobilni telefon snimak od strane ekoloških aktivista u kojem su joj upućene stravične pretnje.

Naime, Brnabićeva je dobila poruku od od Miloša Kuvekalovića, iz udruženja Odbranimo Kablar, sa protesta iz Loznice.

"Ako ne budu u narednom periodu naše zahteve ispunili znajte ljudi kad vas budemo drugi put pozvali, decu kod kuće ostavite" - citat je koji se čuje u video snimku a koji izgovara aktivista Dragan Simović.

Kurir.rs/Preneo: D. P.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja