PRVE SLIKE ŽANDARMA RANJENOG U TERORISTIČKOM NAPADU: Posetio ga predsednik Vučić, čestitao Milošu na hrabrosti i prisebnosti
Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

PRVE SLIKE ŽANDARMA RANJENOG U TERORISTIČKOM NAPADU: Posetio ga predsednik Vučić, čestitao Milošu na hrabrosti i prisebnosti

Politika -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je u bolnici Miloša Jevremovića, pripadnika Žandarmerije koji je ranjen u današnjem terorističkom napadu ispred izraelske ambasade u Beogradu.

- Presrećan što se žandarm Jevremović Miloš oseća dobro posle operativnog zahvata. Čestitao sam Milošu na izuzetnoj hrabrosti, pokazanoj prisebnosti i uspešno obavljenom zadatku u borbi sa teroristom. Srbija neće imati milosti prema teroristima - piše na zvaničnom Instagram nalogu predsednika Srbije.

Vučić se nakon obilaska obratio medijima, i rekao je da će Miloš Jevremović biti odlikovan čim izađe iz bolnice. Ističe da je važno što se žandarm uzdržao od vađenja strele iz vrata, i kaže da mu je to spasilo život.

- Mi akciju nastavljamo, garantujemo sigurnost i bezbednost svim građanima. Ja čestitam svim komandirima žandarmerije i policije, tako su dobro obučeni. Čestitam i ministru, čestitam na izuzetnom ponašanju žandarma Miloša Jevremovića - istakao je predsednik.

Bonus video:

04:47

JASNO JE DA JE NJOPASNIJEM KLANU VUČIĆ I DALJE META BROJ JEDAN Bjegović tvrdi: U zabludi su ako misle da su ga uplašili

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track