PREMIJER VUČEVIĆ OŠTRO NA PRETNJE VUČIĆU IZ PRIŠTINE: Ekstremno visok stepen zavisti i mržnje, to dominira Kurtijevom politikom
Foto: EPA/Andrej Cukić

PREMIJER VUČEVIĆ OŠTRO NA PRETNJE VUČIĆU IZ PRIŠTINE: Ekstremno visok stepen zavisti i mržnje, to dominira Kurtijevom politikom

Politika -

Premijer Srbije i predsednik SNS Miloš Vučević poručio je danas da niko u Prištini nema ni milioniti deo političkog kapaciteta, intelektualne snage i moralne čvrstine Aleksandra Vučića, nakon pretnji ministra policije tzv. Kosova Dželala Svečlje da će uhapsiti predsednika Vučića ako dođe u južnu srpsku pokrajinu.

- To što samozvani zvaničnik lažne države komentariše predsednika Srbije Aleksandra Vučića samo je još jedan pokazatelj ekstremno visokog stepena zavisti i mržnje koji dominiraju Kurtijevom politikom - ističe Vučević, i dodaje:

- Zavisti, jer u Prištini nemaju, niti će ikada imati i milioniti deo političkog kapaciteta, intelektualne snage i moralne čvrstine Aleksandra Vučića.

On kaže da se u Prištini vode mržnjom zato što ne mogu, uprkos svoj podršci istomišljenika u delu srpske opozicije, da umanje istorijski visoku podršku koju u srpskom narodu uživa srpski predsednik Aleksandar Vučić.

Bonus video:

00:18

Miloš Vučević nakon predaje liste SNS-a

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track