POSTOJI JEDNA ŽENA NEOBIČNOG SJAJA! Bivši ministar ne krije koliko voli svoju Marinu, a evo kojim rečima se obratio svojoj dragoj
Foto: Printskrin/Instagram

POSTOJI JEDNA ŽENA NEOBIČNOG SJAJA! Bivši ministar ne krije koliko voli svoju Marinu, a evo kojim rečima se obratio svojoj dragoj

Politika -

Bivši ministar Zoran Đorđević ponosan je na svoju ljubav sa lepom Marinom, sa kojom se nedavno i venčao, pa na društvenim mrežama često objavljuje statuse koji govore o tome koliko mu znači.

Tako je i juče, uz zajedničke fotografije, objavio jedan u kojem, između ostalog, navodi da je voli najviše na svetu.

- U srcu sveta, tamo gde snovi postaju java, postoji jedna žena neobičnoga sjaja. Žena čije ime odjekuje kao simfonija, tkanje najmekših melodija, čija prisutnost menja svetlost dana, njena priča ispisuje se zlatnim slovima u knjizi mog života. Ona nije samo žena; ona je izvor, inspiracija, snaga, i najlepši cvet u bašti moje duše. Ona hoda, a tlo joj se klanja, sunce joj u čast sja jače, vetar blago šapuće njeno ime, i zvezde na nebu sjaje da osvetle njenu putanju. Takav je kovač sudbine i vremena vredno njoj ustrojio tok života, jer jednostavno, ona je žena mog života - napisao je on i dodao:

Zoran Đorđević
foto: Printskrin/Instagram

- Neki kažu da se čuda događaju samo u bajkama, ali ja živim svoje čudo svaki dan, od trenutka kada se centar mog svemira spojio sa njenim. Ljubavna priča kakva se retko sreće, ispisana pogledima koji govore više od hiljadu reči, dodirom koji leči sve bolove, i osmesima koji hrane dušu. Ona mi je sve, žena koja je kruna mog života, principi mog postojanja, razlog mog buđenja svakog jutra. Kažem ti ovo, svete, i neka ti svaka reč bude dokaz moje ljubavi koja ne poznaje granice, reč koja bdi nad vremenskim nepogodama i izazovima, nepokolebljiva i verna. Ne dam je nikome, jer je ona moje sve, zaklon od svih oluja, svetionik u najmračnijim noćima. Neka oni što vole površno ne razumeju dubinu ovog osećanja, neka oni što zavide sklope oči i zamisle svetlost što sija iz naše ljubavi.

Đorđević je potom naveo:

- Neka svet zna, a zavidnici samo sanjaju, o ljubavi iznad svih ljubavi, i vezi snažnijoj od svih stvorenih veza. Ona je moja, ja sam njen, a naša ljubav je ono što najviše na svetu cenim. Zato, kad jednog dana budu pitali šta je prava ljubav, neka odgovor pronađu u priči o ženi mog života i meni. Jer ni gora oluja, ni duga zima, ni udaljenosti koje život donosi, ništa ne može poremetiti ovo skrovište srca stalno ispunjeno ljubavlju. Volim je najviše na svetu, i tako će zauvek ostati.

Podsetimo, Đorđević se 1. juna venčao u tajnosti sa partnerkom Marinom Nikodijević.

Crkveno venčanje obavljeno je u Crkvi svetog Marka.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track