OTKRIVENO KAKO JE LIDER NOVOG DSS MENJAO STAVOVE U VEZI SA LITIJUMOM! Piper raskrinkao Jovanovića, sve potkrepio izjavama
Foto: Ana Paunković, Printskrin

LICEMERJE

OTKRIVENO KAKO JE LIDER NOVOG DSS MENJAO STAVOVE U VEZI SA LITIJUMOM! Piper raskrinkao Jovanovića, sve potkrepio izjavama

Politika -

Uroš Piper, bivši medijski koordinator Novog DSS objavio je na društvenoj mreži "X" izjave predsednika Novog DSS Miloša Jovanovića, koji se sada izdaje za jednog od najvećih boraca protiv iskopavanja litijuma, a sve do nedavno imao je drugačije mišljenje.

- Miloš Jovanović 5.12.2021. o eksploataciji jadarita. Jovanović, koji je i predsednik Demokratske stranke Srbije, dodao je da želi da čuje kolika je potencijalna korist, a kolika šteta od svega toga da bi mogao da ima konačan stav o tom pitanju - napisao je Piper i potom naveo Jovanovićevu izjavu koju je svojevremeno dao, a koja glasi:

- Još nisam čuo argumentovanu raspravu na temu moguće eksploatacije jadarita, odnosno litijuma ni na javnom servisu niti bilo gde drugde. I upravo mi to smeta. Kao građanin, želim da čujem argumente od stručnih ljudi - rekao je Jovanović za list Alo.

Piper je potom naveo:

- Danas druga priča. Ćuta, Marinika i Đilaš su novi partijaši u propaloj priči koju prezire više od 80 odsto članova Glavnog odbora Novog DSS..

Dodaje i da je Jovanović iznosio zanimljive sumnje na račun protesta koji su se u tom periodu održavali na mostu Gazela u Beogradu.

- Miloš Jovanović pre dve godine o protestima u vezi sa iskopavanjem litijuma. Pita se da li su u pravu oni koji se bune. Što je još interesantnije, govori o "uticaju spoljnog faktora" na proteste. Eto teme za medije, zovite, pitajte ga ko je strani faktor koji vodi proteste? - objavio je Piper.

Kurir.rs

Bonus video:

02:53

LITIJUM JE NAFTA 21. VEKA, NEMAJU GA SVI, A NEOPHODAN JE Stručnjaci o ekonomskoj i geopolitičkoj prednosti država koje ga imaju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track