"NEMA U OVIM TAJKUNSKIM MEDIJIMA VREDNOSTI I NEMA PRINCIPA!" Oštra reakcija Brnabićeve na pisanje medija bliskih opoziciji
Foto: Peđa Vučković

Šta god da se dogodi u zemlji ili svetu, udri po Vučiću!

"NEMA U OVIM TAJKUNSKIM MEDIJIMA VREDNOSTI I NEMA PRINCIPA!" Oštra reakcija Brnabićeve na pisanje medija bliskih opoziciji

Politika -

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić reagovala je na svom Iks nalogu na tekst koji je objavljen u pojedinim medijima bliskim opoziciji.

- Još jednom se pokazuje - jedan dan su za Putina, drugi dan za Ukrajinu, ujutru evropejci, uveče desničari, samo da su protiv Aleksandra Vučića. Nema u ovim tajkunskim medijima vrednosti i nema principa, osim jednog - šta god da pišeš, šta god da se dogodi u zemlji ili svetu, a ti udri po Vučiću. I što masnija laž, to bolje. Jasne instrukcije gazde urednicima i novinarima.

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je sinoć na svom Instagram nalogu odgovor i demanti na naslovnu stranu "Nove", na kojoj je u prvi plan napisana sumanuta laž da su "odnosi Beograda i Moskve narušeni zbog našeg oružja u Ukrajini".

Kurir.rs

Bonus video:

06:50

Obraćanje Ane Brnabić nakon sastanka sa predsednicom Bundestaga

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track