Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sumirao je utiske iz nedelje na izmaku.

Predsednik Vučić podsetio je na brojne diplomatske aktivnosti koje je imao, na početak radova na izgradnji železničke obilaznice oko Niša, na druženje sa decom sa KiM, iz regiona i dijaspore, a i najavio predstojeće izazove.

"Nedelja za nama bila je puna diplomatskih aktivnosti, važan fokus je bio, i ostaće, na bezbednosnoj situaciji u regionu i jačanju i modernizaciji Vojske Srbije. Otvaranjem železničke obilaznice oko Niša nastavljena je izgradnja nove putne infrastrukture, a poseban ponos i radost donela su deca sa Kosova i Metohije, iz regiona i dijaspore, koja su došla u Beograd i još jednom pokazala kako se voli Srbija i čuva srpsko ime i prezime. Trudimo se da, uprkos nelakim prilikama, kao suverena i nezavisna zemlja, naš brod vodimo u mirnu luku, čuvajući tradicionalna partnerstva i napredujući na evropskom putu, jer smo deo Evrope i nećemo nigde drugo da idemo. Sve to što smo radili i što ćemo tek raditi, u nedeljama i mesecima pred nama, predstavlja našu budućnost.

Moj posao, kao predsednika Srbije, jeste da vodim zemlju i narod u bolju budućnost. Za tu politiku sam dobio poverenje građana i ja ću svoj posao da nastavim da radim. Živela Srbija!", naveo je predsednik Vučić na Instagramu.

Bonus video:

Kurir televizija "JASNO JE DA JE NJOPASNIJEM KLANU VUČIĆ I DALJE META BROJ JEDAN" Bjegović tvrdi: U zabludi su ako misle da su ga uplašili