Opozicionar Srđan Škoro, predsednik pokreta "Pobuna", gostujući juče na televiziji KTV, otvoreno je pokazao bezumnu mržnju prema predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i njegovoj porodici.

Škoro je u transu izneo plan za mučenje predsednikovog sina Danila!

Naveo je da sina, zajedno sa ocem, čija je "slika i prilika", treba zatvoriti u rudnik, gde bi se "tuširali uranijumom". Škorova zamisao je da sve to snimaju kamere da "narod vidi".

Opozicionar Škoro se nije na tome zaustavio, već je rekao da Danilu Vučiću treba ukinuti obezbeđenje i ostaviti ga bez zaštite, pa ga tako samog poslati na Kosovo, što nedvosmisleno ukazuje da Škoro priželjkuje ubistvo predsednikovog sina.

Ovo nije prvi put da pojedini pripadnici opozicije bez ikakvih dokaza i argumenata izmišljaju i iznose laži o starijem sinu predsednika Vučića. Danilu su više puta uskraćivali pravo da radi, putuje, gleda utakmice, ima prijatelje... Škoro je napravio i poslednji korak - uskratio je Danilu Vučiću i pravo na život.

Bonus video:

Kurir televizija "JASNO JE DA JE NJOPASNIJEM KLANU VUČIĆ I DALJE META BROJ JEDAN" Bjegović tvrdi: U zabludi su ako misle da su ga uplašili