Ministarka pravde, Maja Popović, reagovala je na reči opozicionara Srđana Škora, inače predsednika pokreta "Pobuna", koji je gostujući juče na televiziji KTV, otvoreno pokazao bezumnu mržnju prema predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i njegovoj porodici.

aleksandar-vucic.jpg
Printscreen Instagram/buducnostsrbijeav 
Aleksandar Vučić sa sinom Danilomfoto: Printscreen Instagram/buducnostsrbijeav

- Nedopustivo je da pred televizijskim kamerama, novinar naklonjen opoziciji detaljno iznosi ideje i plan za mučenje sina predsednika Srbije Danila Vučića. Tuširanje uranijumom koje, po smeni vlasti, Škoro priželjkuje predsedniku Aleksandru Vučiću, i njegovom sinu, pokazuje svu mržnju opozicije prema predsedniku države - istakla je ministarka pravde i dodala:

- Metode koje je Škoro izneo nisu viđene ni u nacističkoj Nemačkoj! Oštro osuđujem ovakav narativ, koji za cilj ima samo dalju dehumanizaciju predsednika države! Škoro se javnosti predstavlja kao sadista koji uživa u mučenju ljudi. Očekujem da nadležne institucije reaguju na verbalno nasilje - zaključila je Maja Popović.

Srđan Škoro je, podsetimo, izrekao plan za mučenje predsednikovog sina Danila! Naveo je da sina, zajedno sa ocem, čija je "slika i prilika", treba zatvoriti u rudnik, gde bi se "tuširali uranijumom". Škorova zamisao je da sve to snimaju kamere da "narod vidi".

Opozicionar Škoro se nije na tome zaustavio, već je rekao da Danilu Vučiću treba ukinuti obezbeđenje i ostaviti ga bez zaštite, pa ga tako samog poslati na Kosovo, što nedvosmisleno ukazuje da Škoro priželjkuje ubistvo predsednikovog sina.

Bonus video:

Kurir televizija "OPOZICIJA JE FRUSTRIRAN STALNIM PORAZIMA PA VIDIMO SVAĐE UNUTAR NJE" Stanković nema dilemu: Zajedništvo kod njih je fikcija!