Svađe u taboru opozicije ne stišavaju se nedeljama nakon lokalnih izbora, koji su održani 2. juna, a opozicionari se međusobno čašćavaju raznim uvredama, prozivkama, optužbama.

U najnovijoj epizodi opozicione sapunice desio se sukob i između Pavla Grbovića, predsednika Pokreta slobodnih građana, i Vladimira Gajića, predsednika Narodne stranke.

Svađu je započeo Pavle Grbović koji je isprozivao Narodnu stranku, a odogovor mu je ubrzo stigao.

- Slučaj Narodne stranke ni po čemu nije jedinstven već samo potvrđuje da je preagresivno opoziciono moralisanje jasan simptom latentnog naprednjaštva. Kada je čovek u nešto siguran, ne oseća potrebu da to milion puta ponavlja. Kada neko toliko agresivno nameće merila opozicionarstva, to je najčešće zbog teške borbe sa naprednjakom u sebi - poručio je Grbović na svom nalogu na "X" platformi.

Na ove prozivke reagovao je predsednik Narodne stranke koji je poručio Grboviću da je "arogantna neznalica".

- Ova kreatura od političara se dao u psihoanalitičare. Momak, ti si samo obična, nezaposlena, arogantna neznalica. Ništa više od toga. Pre nekoliko godina ste probušili bojkot, šef stranke je dobio bombone, to smo davno raspravili. Pusti Narodnu stranku, nije valjda toliko bitna. Vidi šta možeš da doprineseš protiv Srbije. To ti je posao - poručio je Gajić.

No, tu nije bio kraj ove opozicione sage, jer je Grbović uzvratio Gajiću.

- Ma jok, kakva psihoanalitika, samo ukazujem na matrice ponašanja šibicara i prevaranata - istakao je lider PSG.

Usledio je novi odgovor Vladimira Gajića.

- Momak, preterano je da kažeš za nekog da je prevarant, tek tako. Vodi računa - poručio je predsednik Narodne stranke.

Kurir.rs

Bonus video:

Društvene mreže Pavle Grbović i Aljbin Kurti