Ekipa Kurir televizije boravila je u Vašingtonu gde se u prethodna tri dana održavao samit NATO.

silvija--slamnig-samit-nato-vasington.jpg
Kurir 
foto: Kurir

Pored brojnih intervjua koje smo preneli ovih dana, naša novinarka Silvija Slamnig srela se i sa podsekretarkom Stejt dipartmenta Elizabet M. Alen, koja je na svom X profilu objafila fotografiju susreta sa srpskim novinarima.

- Zadovoljstvo je ugostiti srpske novinare u poseti u okviru spozorisane turneje za izveštavanje od strane američke ambasade u Srbiji. Važna diskusija o tome kako moramo da radimo zajedno u borbi protiv stranog malignog uticaja, podržavamo nezavisne medije i stvaramo zdraviji informativni prostor - napisala je državna podsekretara SAD.

ss2.jpg
Kurir Televizija 
foto: Kurir televizija

Podsetimo, Kurir je tokom ove nedelje, zahvaljujući izveštaču Silviji Slamnig detaljno izveštavao sa trodnevnog samita u Vašingtonu.

Kurir televizija DRŽAVNA PODSEKRETARKA STEJT DIPARTMENTA SA NOVINARKOM KURIRA! Elizabet Alen: Zadovoljstvo je ugostiti predstavnike srpskih medija

Čitaoci našeg portala i dnevnih novina, kao i gledaoci Kurir televizije, mogli su da vide ekskluzivne intervjue i izveštaje sa najvažnijeg političkog događaja ovog leta u svetu.

ss1.jpg
Kurir Televizija 
foto: Kurir televizija

Kurir.rs

Bonus video:

Kurir televizija "PUTIN POISTOVEĆEN SA NAJVEĆIM TERORISTIMA, ON JE PRETNJA BROJ 1" Lunić na samitu NATO: Zapadni Balkan na udaru HIBRIDNIH PRETNJI