VUČIĆ SA EL GEBALIJEM: Uveren sam da će parlamentarna saradnja Srbije i Egipta pratiti rastuće trendove naših ukupnih odnosa
Foto: Printscreen/Instagram

VUČIĆ SA EL GEBALIJEM: Uveren sam da će parlamentarna saradnja Srbije i Egipta pratiti rastuće trendove naših ukupnih odnosa

Politika -

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa predsednikom Donjeg doma Parlamenta Arapske Republike Egipat Hanafijem El Gebalijem.

"Velika je čast posetiti jednu od najstarijih demokratskih institucija Egipta, zdanje koje je svedočilo brojnim istorijskim previranjima i događajima koji su obeležili modernu istoriju zemlje i celog Bliskog istoka. Izrazio sam veliku zahvalnost uvaženom domaćinu El Gebaliju na pažnji koju je posvetio našoj delegaciji, kao i na otvorenom, prijateljskom i srdačnom razgovoru.

Uveren sam da će parlamentarna saradnja Srbije i Egipta pratiti rastuće trendove naših ukupnih bilateralnih odnosa i da će naša saradnja doprineti stvaranju novih simbola i vrednosti na dobrobit naših naroda", poručio je predsednik Vučić na Instagramu.

Bonus video:

01:11

Aleksandar Vučić: 15 miliona pravoslavnih vernika u Egiptu žive u miru i slozi sa muslimanima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track