ANA BRNABIĆ KRATKO I JASNO ODGOVORILA MARINIKI TEPIĆ: "Gospođu pomenula nisam, sama se prepoznala. Dobro je što je tako"
Foto: EPA

ANA BRNABIĆ KRATKO I JASNO ODGOVORILA MARINIKI TEPIĆ: "Gospođu pomenula nisam, sama se prepoznala. Dobro je što je tako"

Politika -

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić odgovorila je putem društvene mreže Iks predstavnici SSP Mariniki Tepić na optužbe da "treba da je bude sram" zbog objave u kojoj je nije ni spomenula.

Naime, predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić oglasila se ranije danas na društvenoj mreži Iks nakon atentata na Donalda Trampa.

- Nikada okidač ne povuku oni koji su inspiratori. Uvek povuku oni koji su mentalno labilniji, "ekstremisti", nesnađeni, nepronađeni, sa margina društva - u svojim glavama "borci za pravdu" - navela je ona između ostalog u objavi.

Marinika Tepić reagovala je na ovu objavu napisavši da Anu Brnabić "treba da bude sram", te da je ona htela da "im pripiše govor mržnje, huškanje i dehumanizaciju".

Brnabić je kratko, ali jasno odgovorila na ove optužbe, napisavši "Gospođu pomenula nisam, sama se prepoznala. Dobro je što je tako".

Bonus video:

04:45

BRNABIĆ O LITIJUMU Pitam opoziciju: A što ste vi bili ZA do 2012? Ko je doveo Rio Tinto? Čiji predstavnik je prodao zemlju?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track