"TAKO VAM RADE STRANE SLUŽBE, NAĐU NAJGORI OLOŠ" Predsednik o napadima iz Sarajeva: Važno je samo da izgovoriš nešto protiv Vučića
Foto: screenshot Pink tv

obraćanje uživo

"TAKO VAM RADE STRANE SLUŽBE, NAĐU NAJGORI OLOŠ" Predsednik o napadima iz Sarajeva: Važno je samo da izgovoriš nešto protiv Vučića

Politika -

BEOGRAD - "Očekivana kampanja, sve o čemu sam govorio, što sam opisao i napisao. Mogli ste da vidite istinitost svake tvrdnje dva sata nakon moje konferencije. Neće se to promeniti. Nemam problem sa tim da budem gromobran za sve vrste udara na našu zemlju. Inače, Srbije nema ni u jednoj presudi u genocidu u Srebrenici...", rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovarajući na pitanja novinara posle svečane dodele odlikovanja žandarmu Milošu Jevremoviću koji je neutralisao terorističku pretnju ispred izraelske ambasade u Beogradu.

Predsednik je potom rekao i sledeće: "Vi ste pomenuli izvesnog gospodina Bogdanovića. Trebalo bi da komentarišem jednog notornog narkomana. Sećate se kada sam bio u Londonu, doveli mi Sandulovića u publiku, koji kaže kako je progonim najvećeg srpskog opozicionara."

1 / 5 Foto: screenshot Video Plus

"Tako vam rade strane službe, nađu najgori ološ. Ucenjuju - vi ćete da govorite to i to. Niko u svetu ne zna ko je taj. Važno je samo da izgovoriš nešto protiv Vučića", kazao je predsednik upitan o napadima iz Sarajeva.

"Ne želimo da ratujemo, za razliku od onih koji pljuju Srbiju i ratuju svakog dana. Neću da se pravdam zbog jedne normalne stvari".

Predsednik je odgovarao na novinarska pitanja posle ceremonije uručenja odlikovanja žandarmu Milošu Jevremoviću.

Bonus video:

00:49

Aleksandar Vučić: Miloš je oličenje vrlina koje očekujemo od svih koji nam čuvaju zemlju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track