GLIŠIĆ NA KURIR TV: Litijum je svud oko nas, jel nam nešto fali? Koristite mobilni? Na šta radi, na litijum! Ćutu da slušamo?
Foto: Kurir Televizija

tv gostovanje uživo

GLIŠIĆ NA KURIR TV: Litijum je svud oko nas, jel nam nešto fali? Koristite mobilni? Na šta radi, na litijum! Ćutu da slušamo?

Politika -

* Pa svi to kopaju, da smo rekli da nećemo oni bi izvodili ljude na ulice i rekli eto, upropastili ste nam razvojnu šansu, a da kažemo da hoćemo da kopamo evo sad će da kažu ispašće nam oči, uši...

BEOGRAD - Litijum je svud oko nas, okruženi smo litijumom! Pa svi to kopaju, da smo rekli da nećemo, oni bi izvodili ljude na ulice i rekli eto, upropastili ste nam razvojnu šansu, a da kažemo da hoćemo da kopamo evo sad će da kažu ispašće nam oči, uši, glava..., kazao je ministar za javna ulaganja Darko Glišić koji je jutros gostovao u jutarnjem programu Kurir televizije - Redakcija.

- Pa litijum je svud oko nas, pa jel nam nešto fali, jel koristite mobilni, pa na šta radi? Na litijum, na litijumsku bateriju, pa ove kamere koliko ih ima i one rade na neke baterije valjda... - kaže Glišić koji kaže da mu je žao što litijum nije na teritoriji njegove opštine - Ub, nego u Loznici.

1 / 9 Foto: Kurir Televizija

On je upitao i zašto mi da ne proizvodimo te baterije nego Nemačka i Francuska...

- Koga da slušamo? Onog Ćutu i Lazovića koji zajedno imaju 70 godina studiranja... Ni fakultet nisu uspeli da završe a prvo im radno mesto - poslanik - smatra Glišić koji je dodao da su kombinovano studirali čak 70 godina.

04:18

Darko Glišić, ministar za javna ulaganja o litijumu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track