SRAMNO I BESKRUPULOZNO! PREDSEDNIK POKS OBMANJUJE JAVNOST: Zloupotrebljava proslavljene srpske sportiste u političke svrhe (VIDEO)
Foto: Printscreen X

SRAMNO I BESKRUPULOZNO! PREDSEDNIK POKS OBMANJUJE JAVNOST: Zloupotrebljava proslavljene srpske sportiste u političke svrhe (VIDEO)

Politika -

Predsednik POKS Vojislav Mihajlović skandalozno zloupotrebljava proslavljene srpske sportiste u političke svrhe, bez ikakve njihove izjave, oslanjajući se isključivo na objave i neargumentovane tvrdnje anonimnih korisnika Iksa.

Naime, Mihajlović je obavestio novinare na konferenciji za štampu u skupštinskom holu da je ''Ivana Španović zajedno sa Draganom Dobrašinovićem donela odluku da ne nastupa na OI jer se protivi potpisivanju Memoranduma sa EU''.

On je takođe ''hrabro'' pozvao i ostale sportiste da ne učestvuju na Olimpijskim igrama i predstavljaju svoju zemlju.

Dragan Dobrašinović iz Uspravne Srbije po svemu sudeći je postao i "ekspert za sport" bez ikakvog pokrića. Ono što se zapravo krije iza svega jeste anonimna osoba koja je odlučila da zbija šale na društvenim mrežama.

Inače, niko od srpskih sportista nije najavio da neće učestvovati na predstojećim Olimpijskim igrama u Parizu, već je isključivo reč o neargumentovanim tvrdnjama anonimnog korisnika društvene mreže X.

Bonus video:

01:27

POKS: Funkcioneri POKS plivali za časni krst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track