"VAŠ OBRAZ NI VARIKINA NE BI OPRALA" Vučević OŠTRO odgovorio na sramne pretnje Lutovca: Uživajte u političkom naftalinu (FOTO)
Foto: Instagram Printscreen

"VAŠ OBRAZ NI VARIKINA NE BI OPRALA" Vučević OŠTRO odgovorio na sramne pretnje Lutovca: Uživajte u političkom naftalinu (FOTO)

Politika -

Premijer Srbije Miloš Vučević reagovao je na stravične pretnje koje je lider demokrata Zoran Lutovac danas putio na svom X nalogu.

Naime, pojedini pripadnici dela opozicije, tokom zasedanja Narodne skupštine, iskoristili su priliku da ne pričaju o dnevnom redu već da se bave i temom litijuma.

"Njima sumporna kiselina ne smeta. Naprotiv, dobro im dođe da se pripreme za večno boravište", napisao je Lutovac na mreži "X" nakon rasprave u Narodnoj skupštini.

- Vaš obraz ni varikina ne bi oprala. Uživajte u političkom naftalinu! I dalje ćemo vas ubedljivo pobeđivati - poručio je Miloš Vučević oštro osudivši ove sumanute pretnje.

Pretnje i članovima porodice predsednika Vučića

Ono što je takođe veoma strašno je i to što često nisu pošteđeni ni članovi najuže porodice predsednika Vučića.

Tako je nedavno, sraman komentar imao novinar Nenad Kulačin koji je u svom tekstu prevazišao i Srđana Škora koji je otvoreno zapretio da Danila, sina predsednika Srbije Aleksandra Vučiča, treba zatvoriti u rudnik i tuširati uranijumom, a Kulačin je poručio da je Škoro pogrešio, i da umesto uranijuma treba koristiti sumpornu kiselinu!

Uznemirujuća fotografija, podsetimo, na kojoj je predsednik Vučić na vešalima objavljena je jutros uz poruku da "samo preki narodni sud Srbiju spasava".

Takođe je nedavno Biljana Stojković uz Vučićevu fotografiju poručuje: "Narod će mu presuditi", a narodni poslanik Aleksandar Jovanović Ćuta, lider Ekološkog ustanka, čak pominje i vojnu taktiku odbrane Gornjih Nedeljica u poslednjem broju nedeljnika NIN.

- Najavio sam plan odbrane Gornjih Nedeljica. To jeste vojna terminologija i biće razrađen vojni, tehnički i strateški plan odbrane. Onog momenta kad dođu, branićemo se fizički, logistički, taktički. Kako zaslužuje borba protiv neprijatelja - rekao je Jovanović u intervjuu za nedeljnik NIN.

On je potom i naveo:

- Jadan je predsednik države koji se zarad opstanka na vlasti stavlja na stranu strane kompanije koja je ostavila pustoš iza sebe svuda po svetu, u čijem projektu piše da je neophodna relokacija stanovništva. To je čista pretnja i napad. A kada rasele jednom, to će postati uobičajeno jer nije samo dolina Jadra u pitanju - rekao je, između ostalog, Jovanović.

Bonus video:

00:15

Miloš Vučević glasanje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track