Lider pokreta URA i bivši premijer Crne Gore žestoko je izvređao aktuelnog predsednika tamošnje vlade Milojka Spajića!

Abazović na konferenciji za medije uoči vanrednih izbora za Podgoricu koji će biti održani 29. septembra, nije birao reči za Spajića kog je nazvao i "dripcem".

- Ovakvog dripca Crna Gora nikada nije imala na čelu države, ovakve prevarante, ovakve ljude koji nemaju nikakav odnos i nikakvu emociju prema državi. Ovakve spekulante, ovakve ljude kojima ništa apsolutno nije sveto i koji imaju samo jednu agendu, da sve upropaste i pobegnu iz Crne Gore, ovo se nikada dešavalo nije - rekao je Abazović i nastavio:

- Što im nekolicina nacionalista u tome pomaže, ja sam siguran da će pravi odgovor dobiti i 29. septembra u Podgorici, a onda i u celoj Crnoj Gori. I mislim da je stvarno vreme da se neka pristojna alternativa okupi i da građanska Crna Gora i evropska Crna Gora dobije predstavnike koji, ako ništa drugo, radiće u skladu sa Ustavom, zakonima i poslovnicima.

Abazović se ovde nije zaustavio, već je svoj govor objavio i na profilu na mreži Iks.

- Milojko ponovo pobegao iz parlamenta. Ovakvog dripca Crna Gora još gledala nije. Siguran sam da će građani o njemu reći svoje 29. septembra u Podgorici. Izborili smo se sa kriminalcima, a rešićemo se i ovih prevaranata. Pobediće pristojna Crna Gora - napisao je Abazović.

Bonus video:

Video plus Podgorica, Abazović o boravku Belivuka i Miljkovića u C.Gori, bili su na veselju kod Zvicera