Predsednik Srbije Aleksandar Vučić osvrnuo setokom današnjeg obraćanjana mogućnost raspisivanja referenduma o opozivu predsednika.

- Ne govorite vi ovde ni o Ani Brnabić, Dubravki, Vučeviću, ovde vam smetam ja. To je sve naredio jedan tajkun, kriminalac, Dragan Šolak, kojem sam se suprotstavio u želji da upravlja ovom zemljom. Ponosan sam na tu činjenicu što sam ja taj čovek, što se ne plašim njegovih veza ni u CIA, ni gde hoćete - rekao je Vučić.

- Dvanaest godina sam posvetio teškog i napornog rada. Nisam u tih 12 proveo ni jedan godišnji odmor u celini. Nisam bio dobar roditelj svojoj odrasloj deci, oni su moji sin i ćerka, nisam im bio dobar roditelj u tih 12 godina, nisam bio dobar roditelj ni trećem detetu, vreme je da razmišljam o tome šta ću drugo - rekao je predsednik Srbije.

- Ovo vam je moja ponuda, nemojte da se maltretirate da gubite vreme, 75 potpisa donesite, obezbediću vam ja ostatak potpisa, idemo pre kraja godine na referendum o opozivu predsednika. Ja ću da se borim protiv vas i tad. Nemojte da zaluđujete narod, vi to radite zbog mene. Hoćete meni da vidite leđa. Skupite samo, ima vas toliko, skupite 70, daćemo sve što vam je potrebno za dve trećine. Treba samo 50 odsto sve zajedno da skupite, ko sad što ste skupili i s koca i konopca. Nikakav problem nije. I više nisam predsednik, neću ni da čekam kraj mandata - rekao je Vučić.

Kurir.rs/Preneo: D. P.

Bonus video:

MUP Aleksandar Vučić uručio Milošu Jevremoviću orden zasluga za herojski čin