"JEDINI CILJ PROTESTA JE NASILNO SVRGAVANJE VUČIĆA" Brnabić o natpisima u Šolakovim medijima: To nema nikakve veze sa litijumom
Foto: screenshot RTS

"JEDINI CILJ PROTESTA JE NASILNO SVRGAVANJE VUČIĆA" Brnabić o natpisima u Šolakovim medijima: To nema nikakve veze sa litijumom

Politika -

Predsednica Skupštine Ana Brnabić oglasila se danas povodom navoda u Šolakovim medijima.

- Proteste "protiv litijuma" sažima ova rečenica jednog od Šolakovih urednika: "10. avgust je novi 5. oktobar". Protest koji organizuju u Beogradu nema nikakve veze sa litijumom. Baš njih briga za životnu sredinu - pa trebalo je Vučić da dođe na vlast da počnemo da gradimo filtere za odsumporavanje na našim termoelektranama, da dobijemo prve zelene kilovate iz obnovljivih izvora energije, da uvedemo prve električne autobuse u gradski prevoz, da zatvaramo kotlarnice na mazut - napisala je Brnabić na društvenoj mreži Iks.

Ona je navela da je sve to urađeno dok je dok je SNS na vlasti, a ne pre toga i naglasila da je jedini cilj protesta je nasilno svrgavanje Vučića i i vlasti koju je narod demokratski izabrao na izborima.

- Jedini cilj je otimanje države. Eto njima prilike da ponove noć koju su propustili između 5. i 6. oktobra, a za kojom toliko žale. I to je jedina istina - napisala je Brnabić.

Bonus video:

01:22

Ana Brnabić konferencija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track