JEDNOPARTIJSKI MOZAK MLADOG SKOJEVCA! Uroš Piper reagovao na sramno izlaganje reditelja Stevana Filipovića o medaljama olimpijaca
Foto: Printskrin

JEDNOPARTIJSKI MOZAK MLADOG SKOJEVCA! Uroš Piper reagovao na sramno izlaganje reditelja Stevana Filipovića o medaljama olimpijaca

Politika -

Reditelj Stevan Filipović je, gostujući na TV N1, rekao da svako mora da se izjasni o projektu Jadar, te poručio da o tome, po njegovom mišljenju, treba da se izjasne i olimpijci.

- Baš me živo zanima da li će neko od sportista da izađe na taj balkon i da kaže nešto, da iskoristi tu platformu da kaže nešto, recimo, o projektu Jadar. Nije njihov posao, ali nije ni moj posao - naveo je on.

Istakao je i:

- Ovde kod nas je sad to, pa zašto bi bilo ko morao da se izjašnjava, ako je najbolji u nečemu? Pa upravo zato što je najbolji u nečemu. Inače, možemo te medalje da napravimo od litijuma i da im okačimo.

Na izlaganje Filipovića reagovao je Uroš Piper, bivši medijski koordinator Novog DSS, koji je istakao da je reditelj postavio ultimatum zlatnim srpskim sportistima.

- Reditelj Stevan Filipović uputio ultimatum zlatnim srpskim sportistima sa OI u Parizu da moraju da se izjasne protiv eventualnog kopanja jadarita. Inače, ako ne pristanu da podrže ravnozemljaše, kaže da bi im okačio litijumske medalje. Jednopartijski mozak mladog skojevca! - poručio je on na svom nalogu na platformi "X".

Kurir.rs

Bonus video:

02:26

PIPER: Više je ljudi izašlo nego prošli put, ali biće neizvesno do kraja (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track