Poslanik Demokratske partije Kosova Bekim Hadžiju poručio je da svako ko ubije srpskog policajca ima njegovo poštovanje. Hadžiju je to objavio na Fejsbuku, nakon što je prisustvovao sahrani Fatona Hajrizija u Donjoj Klini.

U objavi na Fejsbuku, Hadžiju je takođe podelio fotografije sa sahrane.

On je rekao da je Faton Hajrizi prvi Albanac koji je otišao sa KiM i ubio Srbina na teritoriji Srbije, istakavši da su do ovog slučaja svi srpski policajci, vojnici i paravojnici ubijeni na KiM.

bekim-hadziju.jpg
Foto: Facebook 
foto: Foto: Facebook

Potom je u kometarima na Fejsbuku i u prepisci pojasnio zašto veliča Hajrizija.

- Zločinačka i genocidna srpska policija ubila je i masakrirala 1.632 albanske dece, hiljade nevinih civila na Kosovu, u Bosni i u Hrvatskoj. Svako ko ubije srpskog policajca ima moje poštovanje i poštovanje naroda Kosova, što svedoči masovno učešće u sahrani Fatona Hajrizija. Srbija se još uvek nije izvinila za bilo kakva ubistva ili masakre na Balkanu - napisao je Hadžiju.

Podsetimo, Hajrizi je kod Loznice ubio pripadnika granične policije Nikolu Krsmanovića, a ranio policajca Vjekoslava Ilića.

Pripadnici MUP Srbije likvidirali su Hajrizija posle dvodnevne potrage.

Kurir.rs/Kosovo Online/Prenosi: A.Ć.

Bonus video:

Kurir televizija HAJRIZI HTEO DA UBIJE JOŠ POLICAJACA! Dačić za Kurir TV: Gle slučajnosti, na dan ubistva policajca prijavljuje nestanak dokumenata