"PREDSEDNIK OBEĆAO MAŠINE U PONEDELJAK, STIGLE DANAS" Dragan koji je juče u suzama molio Vučića za put objavio lepe vesti (FOTO)
Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

obećao i odmah ispunio

"PREDSEDNIK OBEĆAO MAŠINE U PONEDELJAK, STIGLE DANAS" Dragan koji je juče u suzama molio Vučića za put objavio lepe vesti (FOTO)

Politika -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić juče je četiri sata razgovarao sa meštanima Malog Zvornika i Podrinja, a već danas su počele da im se ispunjavaju želje.

Kako na Fejsbuku navodi Dragan Petrović iz sela kod Ljubovije, već danas se radi na putu, što je predsednik obećao. Ipak, ni Dragan ne krije iznenađenje što je reakcija bila tako brza, ali ne krije ni oduševljenje zbog toga.

"Naš presednik obećao mašine u ponedeljak, mašine stigle danas. Hvala unapred presedniku Vučiću", napisao je Petrović pored slika na kojima se vidi da se uveliko radi na putu.

Podsetimo, tokom razgovora sa predsednikom Vučićem u sredu u Malom Zvorniku, Dragan Petrović je rekao:

"Moje selo ima problem sa putem. Orovička Planina, selo između Ljubovije i Valjeva. Imamo sa obe strane put. Opština mi zatvara kuću, selo, molim vas, klečim, da vas slavim, spasite mi selo, kuću. Od petog razreda sam decu poslao od sebe, plaćam im stan da završe školu. Dete mi ide od 1. septembra, ostajemo sami kao panjevi. Urađeno je pre 7 godina kilometar asfalta. Prošle godine je voda odnela put, a ja sam 100 kilometara prošao kako bi vam se obratio. Uradite koliko možete predsedniče, ja vas molim. Da imam puta otišao bih češće da ih vidim", rekao je Dragan, kome su tom prilikom krenule suze.

Aleksandar Vučić, Mali Zvornik
foto: screenshot Pink tv

Predsednik mu je odmah odgovorio:

"Znači jedno 5,5 metara fali, to ne može bez 5 miliona evra. Mnogo je to teško. Mi ćemo da radimo tu neki tunel. Nemoj da plačeš, evo uradićemo put. Nekoga ćemo naći da to uradi, a platićemo sledeće godine", obećao je Vučić.

Obećao i odmah ispunio.

Bonus video:

00:23

Aleksandar Vučić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track