SVAKA MEDALJA KOJU DONESETE, MEDALJA JE CELE SRBIJE! Vučić uručio državnu zastavu našim paraolimpijcima! ZLATO 200.000 (FOTO)
Foto: screenshot Video Plus

andrićev venac

SVAKA MEDALJA KOJU DONESETE, MEDALJA JE CELE SRBIJE! Vučić uručio državnu zastavu našim paraolimpijcima! ZLATO 200.000 (FOTO)

Politika -

Želimo vam svaki uspeh u Parizu, da se vratite s medaljama i uspesima koje ste za sebe zamislili, rekao je predsednik koji im je poželeo sreću i poručio da verujemo u njih i da će cela Srbija biti uz njih i navijati za njih

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je danas sportiste i članove Paraolimpijskog tima Srbije u zgradi Predsedništva na Andrićevom vencu.

Tom prilikom našem paraolimpijskom timu uručio je državnu zastavu koji će oni ponosno nositi u Parizu.

1 / 9 Foto: screenshot Video Plus

- Dragi naši paraolimpijci, hvala vam na vašem trudu i radu, ljubavi prema otadžbini, ovde smo da vam poželimo sreću, da vam kažemo koliko ste nam važni - rekao je predsednik dodavši: Verujemo u vas!

- Svaka medalja koju donesete je medalja cele Srbije - kazao je predsednik koji je naglasio da su nagrade iste kao i za olimpijce što znači zlato 200.000 evra.

1 / 6 Foto: screenshot Video Plus

- Želimo vam svaki uspeh u Parizu, da se vratite s medaljama i uspesima koje ste za sebe zamislili, rekao je predsednik koji im je poželeo sreću i poručio da verujemo u njih i da će cela Srbija biti uz njih i navijati za njih.

Obraćanje predsednika Paraolimpijskom timu

Dragi naši paraolimpijci, hvala vam na vašem radu, trudu, vašoj ljubavi prema otadžbini, posvećenosti i svemu onome što pružate našoj zemlji. Danas je dan ispunjen ponosom i emocijama. Okupili smo se ovde da ispratimo naše heroje koji će predstavljati Srbiju na Paraolimpijskim igrama u Parizu. Ovde smo da vam pokažemo koliko vas cenimo, koliko ste važni za našu zemlju, koliko vas podržavamo i koliko ćemo da budemo uz vas. Vaša odlučnost je inspiracija za svakog od nas. Na svim prethodnim igrama vi ste pokazali svetu šta znači istrajnost, požrtvovanost i rodoljublje. Verujem u vas i znamo da ćete se svim srcem boriti za svoju zemlju.

U ime Paraolimpijskog tima predsedniku, reprezentativcima, zvanicama i građanima čitave Srbije obratio se Željko Dimitrijević koji je predsedniku u ime tima uručio i poklon.

Aleksandar Vučić, Predsedništvo Srbije, Paraolimpijci
foto: screenshot Video Plus

Reprezentativac Dimitrijević, kome je uručena zastava Srbije koju će nositi na Paraolimijskim igrama u Parizu, je rekao da će paraolimpijci "dati srce na borilištima".

Bonus video:

00:23

Aleksandar Vučić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track