SVI MINISTRI SU POD LUPOM! Premijer Miloš Vučević o rekonstrukciji Vlade Srbije
Foto: screesnhot Prva tv

PORUKA

SVI MINISTRI SU POD LUPOM! Premijer Miloš Vučević o rekonstrukciji Vlade Srbije

Politika -

Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević izjavio je da neće svi ministri biti u punom mandatu ukoliko ne ispune određene rezultate. On je istakao da ne postoji odluka ni za jedno ime za zamenu među ministrima.

- Ne možete vi garantovati da će svi biti u vladi ili u kabinetu u punom mandatu bez obzira kako radili. Prirodno je da imate neka prolazna vremena, da imate neke preseke stanja i rezultata - rekao je Vučević gostujući na TV Prva.

On je time odgovorio na pitanje vezano za najavu da su moguće određene promene u sastavu Vlade i o eventualnom roku rekonstrukcije njegovog tima.

- Da li ćemo to raditi na šest meseci, na godinu dana... možda ako se desi neki veći propust, onda niste vezani za neki vremenski okvir da bi eventualno vršili takve stvari. Ali nije doneta odluka ni o jednom pojedinačnom ministru da treba da bude zamenjeno, ali svi su pod lupom. Zamislite da nisu pod lupom - svi su pod političkom lupom. Nije određen neki tačan datum kada bi te stvari radile, ali mislim da su prirodne stvari nekih šest meseci ili godinu dana od početka rada vlade - zaključio je Vučević.

Kurir.rs/A.Ć.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track