MESEC DANA RANIJE KREĆE POVEĆANJE PENZIJA! Vučić saopštio sjajne vesti: Biće još mnogo dobrih stvari
Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

MESEC DANA RANIJE KREĆE POVEĆANJE PENZIJA! Vučić saopštio sjajne vesti: Biće još mnogo dobrih stvari

Politika -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se danas građanima i najavio da će povećanje penzija krenuti mesec dana ranije.

- Poštovani građani učestale su pretnje državnim organima, političarima koji misle drugačije, tužiocima, sudijama, naučnicima koji su se drznuli da kažu istinu i da se suprotstave narativu tajkuna i kriminalca Dragana Šolaka i njegovih političkih slugu. Došlo je dotle da su konačno se setili onoga o čemu sam im govorio sve vreme. Došli su na ideju da bi trebalo u cilju provođenja revolucije da me ubiju. I već mnogo puta sam govorio da im je to jedino rešenje jer na izborima oni da pobede neće nikada. Ne zato što su pravila ovakva ili onakva već zato što nikada nije hteo i nikada neće hteti.

Vama ljudi želim da kažem, možda mogu da me ubiju ali da me pobede u Srbiji i da naprave neku revoluciju na lažima zasnovanu, na prevarama i vrate ljude u prošlost, vreme lopovluka, krađe, pljačke, nestanka Srbije to neće moći nikada.

Zato budite mirni i spokojni od takvih gluposti nema ništa!

Ono što je mnogo važnije i što je dobra vest - želim da kažem našim penzionerima i zahvalim se vladi, da je izgleda vlada prihvatila moju ideju da povećanje penzija ide od 1. decembra. Verujem da će biti 11 procenata uvećanje penzija, značajan pomak za naše penzionere, a biće još mnogo dobrih vesti.

Pobedićemo ih kao i uvek - poručio je Vučić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track