Evo

Boško Obradović, nekadašnji predsednik pokreta Dveri, izjavio je da će taj pokret 29. septembra birati novog predsednika i novo rukovodstvo.

On se na društvenoj mreži "Iks" zahvalio svima koji su ga podržali u pokretanju privatnog preduzetništva sa novim restoranom, ali naglasio da to ne znači da se povukao iz politike.

- Dragi prijatelji i drugi dobronamerni ljudi, hvala svima koji su me podržali u pokretanju privatnog preduzetništva sa novim restoranom. To ne znači da sam se povukao iz politike, naprotiv. Dveri biraju novog predsednika i novo rukovodstvo 29. septembra i nastavljamo dalje borbu - napisao je Obradović, a prenosi Beta.

Podsetimo, Kurir je pisao da je Obradović počeo da se bavi ugostiteljstvom te se na društvenoj mreži Instagram pohvalio da je otvorio restoran u Čačku.

- Sa velikim uzbuđenjem vas obaveštavam da sam od danas, 17. avgusta, zvanično otvorio novi restoran u Čačku - Jelički vrt! Bićete mi dragi gosti! Radimo svakim radnim danom od 8 do 24. Dobro došli! - poručio je nekadašnji poslanik i objavio fotografiju pomenutog ugostiteljskog objetka.

Obradović je u decembru prošle godine, posle neuspeha Dveri na parlamentarnim izborima, podneo ostavku na mesto predsednika stranke i poručio da će se neko vreme povući iz političkog života, što je i po svemu sudeći i učinio.

Kurir.rs / Beta

Bonus video:

kurir tv CRVENI KARTON 09.09.2023 BOŠKO OBRADOVIĆ