MAKRON U PRATNJI "LOVACA" STIGAO NA BEOGRADSKI AERODROM: Pogledajte snimak iz kabine pilota (VIDEO)
Foto: Printscreen

MAKRON U PRATNJI "LOVACA" STIGAO NA BEOGRADSKI AERODROM: Pogledajte snimak iz kabine pilota (VIDEO)

Politika -

Francuski predsednik Emanuel Makron u pratnji lovaca "MiG 29" sleteo je na beogradski aerodorom.

Ubrzo se pojavio snimak nastao u kabini pilota na kom se vide srpski lovački avioni kako obezbeđuju let francuskog predsednika.

00:24

Makron u pratnji lovaca sleteo na Beogradski aerodorom

Podsećamo, predsednik Francuske došao je u Beograd u dvodenevnu posetu Srbiji tokom koje će s predsednikom Aleksandrom Vučićem razgovarati o brojnim važnim temama.

Pored Vučića, Makrona su na beogradskom aerodromu dočekali i predsednik Vlade Miloš Vučević i ministri u Vladi Srbije - Siniša Mali, Bratislav Gašić, Aleksandar Martinović, Tanja Mišćević, Jelena Begović, Dubravka Đedović Handanović, Goran Vesić, Husein Memić, Irena Vujović, Zlatibor Lončar.

1 / 16 Foto: Nemanja Nikolić

Drugog dana posete, Makron će otići u Novi Sad gde će u 10.30 sati posetiti Galeriju Matice srpske i obići nove postavke. Od 11.15 časova očekuje se obraćanje predsednika Vučića i predsednika Makrona na Forumu o mladima i veštačkoj inteligenciji u kompaniji "InGrid- Schneider Electric LLC" u Novom Sadu.

Prema programu, kako su naveli iz Službe za saradnju s medijima predsednika Republike, drugog dana posete, od 15 i 30 časova uslediće ceremonija otkrivanja ploče povodom završetka radova na modernizaciji Aerodroma "Nikola Tesla" u Beogradu i obraćanje dvojice predsednika.

Oko 15.50 časova uslediće ispraćaj predsednika Francuske Emanuela Makrona.

Kurir.rs/Preneo: D. P.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track