"PA BRAVO! AKO OVAKVI POLITIKANTI POBEDE SRBIJA ĆE STATI U MESTU" Brnabić: Realno da se vratimo na kuće od blata
Foto: Zorana Jevtić

"PA BRAVO! AKO OVAKVI POLITIKANTI POBEDE SRBIJA ĆE STATI U MESTU" Brnabić: Realno da se vratimo na kuće od blata

Politika -

Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Ana Brnabić reagovala je na objavu Miroslava Aleksića koji se pohvalio da su građani Trstenika zaustavili mašine kompanije iz tog mesta.

"Samo da ljudi znaju - Pohvalili su se time što su zaustavili istraživanje za tehničko-građevinski kamen i to lokalnoj kompaniji iz Trstenika, njihovim komšijama, lokalnom privredniku! Nikakve veze ni sa niklom ni sa zlatom. Pa bravo! Rekla sam 100 puta, ponoviću - ako se ova histerija nastavi i ako ovakvi politikanti pobede, Srbija će stati u mestu - ne da nećemo imati auto-puteve, nego nećemo više moći da gradimo ni lokalne puteve, a bogami ni zgrade, a naše tehničke fakultete i škole možemo taman odmah da zatvorimo. Realno da se vratimo na kuće od blata", napisala je Ana Brnabić na mreži " X".

Aleksić je, podsetimo, napisao da su građani Trstenika zaustavili mašine koje su krenule da vrše istražne radnje na pdoručju naseljenih mesta Veluće-Bučje.

"To je lokalitet gde su pre deset godina imali nameru da otvore rudnik nikla i zlata. Sprečili smo tada, sprečićemo i sada", napisao je između ostalog Aleksić.

Bonus video:

01:22

Ana Brnabić konferencija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track