POGODITE KO JE POLITIČARKA SA SLIKE: U prvi razred krenula je 1. septembra 1986. godine, a danas je na veoma važnoj funkciji
Foto: Printskrin Instagram

društvene mreže

POGODITE KO JE POLITIČARKA SA SLIKE: U prvi razred krenula je 1. septembra 1986. godine, a danas je na veoma važnoj funkciji

Politika -

Sandra Božić, potpredsednica Pokrajinske vlade i nekadašnja potpredsednica Skupštine Srbije, objavila je na Instagramu sliku iz detinjstva.

Političarka je otkrila kako je izgledala kada je pošla u prvi razred.

- Moj 1.septembar daleke 1986. godine. Osnovna škola "Stevica Jovanović", učiteljica Stoja Zorić koju smo obožavali. Generacija 1979. i dalje neuništiva. Volim što smo jedni drugima i dalje deo života, to govori o vrednostima koje smo iz klupa poneli! Ne daj se generacijo - poručila je juče Božićeva u opisu fotografije i dodala:

- P.S Ja sam sa cvetom u kosi.

Podsetimo, Sandra Božić je rođena 1979. godine u Pančevu.

Osnovne i master studije završila je na Fakultetu političkih nauka Univerziteta u Beogradu. Po zanimanju je master politikolog za međunarodne odnose.

Kako se navodi u njenoj biografiji, sa najvišim ocenama je uspešno završila Visoke studije bezbednosti i odbrane u 12. klasi Škole nacionalne odbrane „Vojvoda Radomir Putnik“ u Beogradu, najviši nivo usavršavanja u sistemu vojnog školstva.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track