"DANAS PIŠU SVE NAJLEPŠE O SAVA CENTRU" Brnabić: Ni reči o tome kakva je kampanja bila da naprednjaci sve ruše i upropašćavaju
Foto: Zorana Jevtić

"DANAS PIŠU SVE NAJLEPŠE O SAVA CENTRU" Brnabić: Ni reči o tome kakva je kampanja bila da naprednjaci sve ruše i upropašćavaju

Politika -

Predsednica Narodne Skupštine Ana Brnabić objavila je na svom X nalogu nekoliko primera kampanje u Šolakovim medijima putem kojih žele da ospore sve ono u šta Srpska napredna stranka ulaže velike napore kako bi simboli grada doživeli novi "procvat" i Srbija bila što bolje mesto za život. Ovoga puta na meti je bio rekonstruisani Sava Centar, za koji su govorili da ga SNS uništava.

Kako je istakla Brnabićeva danas nema ni reči o tome kakva je kampanja bila da SNS "rasprodaje, da naprednjaci sve ruše i upropašćavaju, da "ruše" simbole grada", već samo hvalospevi.

- Eno je Beograđanka renovirana, sačuvana, pod zaštitom države, kao i Sava Centar. Uskoro se završava i BIGZ. Slična priča kao i sa Stelantisom i novim električnim modelom. Šta god da smo radili, nailazili smo na prepreke, na otpor, na usporavanje. I kada smo završavali, i pokazivali rezultate - odjednom su svi zaboravili šta smo sve morali da prođemo na tom putu. I uvek od istih medija, i uvek od istih političara, a koji se nikada, pa ni sada, nisu izvinili građanima zato što su ih obmanjivali. Tako će biti i sa staklenim vidikovcem na Kablaru. Tako je bukvalno sa svakim projektom - istakla je i dodala:

- Cilj tih medija i takvih političara je da uspore Srbiju i to su često i sami, javno, isticali.

Bonus video:

01:22

Ana Brnabić konferencija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track