MINISTAR SE OPROSTIO OD ČUVENOG ROKERA: Par minuta koje sam uspeo da provedem u društvu Bore Đorđevića su mi urezani u sećanje
Foto: Dragan Kadić

društvene mreže

MINISTAR SE OPROSTIO OD ČUVENOG ROKERA: Par minuta koje sam uspeo da provedem u društvu Bore Đorđevića su mi urezani u sećanje

Politika -

Bora Đorđević, frontmen grupe Riblja čorba, preminuo je u 72. godini nakon što je nedavno primljen u bolnicu u Ljubljani s jakom upalom pluća.

Od čuvenog rokera se oprostio i Tomislav Momirović, ministar spoljne i unutrašnje trgovine.

- Sećam se koncerta iz 1997. godine na Tašmajdanu, organizovanog u okviru turneje po slobodnim gradovima Srbije. Nekako sam uspeo da uđem u backstage i da ga zamolim da mi da autogram preko karirane košulje, kakve su se tada nosile. Nisam se promuvao, pustio me je stariji momak iz kraja, iz Sarajevske, ne mogu da se setim njegovog imena, ali se sećam da je imao pit bula Taru koji je bio najlepši i najopasniji pas u kraju - poručio je ministar Vlade Srbije i dodao:

- Ne znam zašto se sećam svega toga, ali tih par minuta koje sam uspeo da provedem u društvu Bore Đorđevića i cela ta scena su mi tako duboko urezani u sećanje. Ostaće upamćen kao čovek blage pojave, ali i čvrste harizme, ogromne energije i neverovatnog talenta. Mnogo si nam dao Veliki Boro! Mnogo!

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track