LOZNICA - Živeće Bora još mnogo dugo... Moj mali sin Vukan, pošto je zvezdaš, već zna onu pesmu "Ponosan budi ti", kazao je predsednik Aleksandar Vučić povodom smrti Bore Đorđevića, frontmena legendarnog benda "Riblja čorba".

Obilazeći radove na rekonstrukciji puta Bojić-Tekeriš, predsednik je odgovarajući na pitanja novinara izjavio saučešće porodici i svim poštovaocima muzike Bore Đorđevića nabrojavši neke od njegovih najpoznatijih pesama poput "Dva dinara druže"...

- Što se tiče Bore Đorđevića, njegovoj porodici, svima koji su ga voleli, želim da izrazim saučešće. To je legenda Beograda, Srbije, srpskog naroda u celini. Hvala mu na svemu. Ponosan sam što je dostojanstveno nosio orden Karađorđeve zvezde prvog stepena od 2021. godine, zaslužio je to, i mnogo više o svoje Srbije. Jedino što sasvim sigurno znam je da neće biti zaboravljen.

- Mi ćemo da se sećamo raznih pesama, od "Svanulo je jutro" do "Dva dinara druže", moj mali sin Vukan već zna, pošto je zvezdaš, naučio je pesmu "Ponosan budi ti" koju on peva za Delije i Zvezdine navijače, tako da, živeće Bora još mnogo dugo - istakao je Vučić.