"OVDE JE SPAVAĆA SOBA, SVE IMA, SUPER" Vučić pokazao kasarnu u kojoj će spavati: Spremne i košulje, moraće da se prepeglaju!
Foto: Printscreen/Instagram/buducnostsrbijeav

"Lepo smo ovo uredili"

"OVDE JE SPAVAĆA SOBA, SVE IMA, SUPER" Vučić pokazao kasarnu u kojoj će spavati: Spremne i košulje, moraće da se prepeglaju!

Politika -

LOZNICA - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić od danas je u Podrinju gde će boraviti do 9. septembra

Boravak u Podrinju otpočeo je obilaskom radova na rekonstrukciji puta Bojić - Tekeriš. Predsednik je rekao da će spavati u kasarni, a ne u hotelu.

On je posle obilaska radova na rekonstrukciji puta do Tekeriša pokazao kako izgledaju prostorije u lozničkoj kasarni gde će inače narednih dana spavati.

1 / 8 Foto: Printscreen/Instagram/buducnostsrbijeav

Redom je sve pokazao pa rekao:

- Ovde ću da provedem narednih 6-7 dana. Lepo smo ovo uredili. Ovo je spavaća soba komandanta i zamenika komandanta, ovde je mokri čvor. Mnogo je lepo uređeno. Tuš kabina, mali ali čist toalet. Sve ima, super. Ima i mini kancelarija, a velike sastanke ćemo morati na drugom mestu da održavamo, Krevet, televizor, to su doneli iz moje kancelarije - mali frižider, plakar...

Aleksandar Vučić
foto: Printscreen/Instagram/buducnostsrbijeav

- Spremne košulje, moraće da se prepeglaju. Biće zanimljivo u Loznici i Podrinju narednih dana, očekujem da mnogo toga uradimo za ljude. Meni će da bude divno, prelepo, a nadam se da će ljudi posle svega onoga što uradimo za njih biti zadovoljni, zaključio je Vučić.

Bonus video:

00:59

Aleksandar Vučić: Ovo je velika stvar za celu Pocerinu i Mačvu, tri paralelna puta i brza saobraćajnica

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja