FANTASTIČNE VESTI ZA LJUDE ŠIROM SRBIJE! Predsednik Vučić se oglasio iz svoje kancelarije u Podrinju (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/buducnostsrbijeav

FANTASTIČNE VESTI ZA LJUDE ŠIROM SRBIJE! Predsednik Vučić se oglasio iz svoje kancelarije u Podrinju (FOTO)

Politika -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji boravi od danas do 8. septembra u Podrinju, gde će razgovarati sa građanima u više mesta, saopštio je fantastične vesti za ljude u Srbiji - da će se nastaviti ulaganje u infrastrukturu.

- Fantastične vesti za ljude širom Srbije! U naredne četiri godine obezbedićemo novac za izgradnju najvećeg broja kilometara lokalnih i regionalnih puteva u našoj zemlji ikada. Na već velike budžete naših Puteva i Koridora, dodaćemo stotine miliona evra kako bi put stigao gotovo do svakog sela i zaseoka u našoj zemlji.

- Posebno sam srećan što se bliži kraju postizanje dogovora o izgradnji i rekonstrukciji kompletne pruge od Pančeva do Kikinde i Subotice, jer ta pruga nije od značaja samo za Banat i sever Bačke, već za celu Srbiju. Istovremeno, ubrzana izgradnja novog Dispečerskog centra za naše železnice, značiće punu sigurnost i bezbednost za naše putnike i vozno osoblje. Takođe, nastavićemo da ulažemo u naše aerodrome van glavnog grada i obezbeđujemo što je moguće veći broj veza sa Evropom i svetom iz unutrašnjosti Srbije - napisao je Vučić na Instagramu.

Bonus video:

00:59

Aleksandar Vučić: Ovo je velika stvar za celu Pocerinu i Mačvu, tri paralelna puta i brza saobraćajnica

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track