"ŠTO MI DOBRO STOJI KECELJA" Vučić poslužio palačinke vojnicima u kasarni: U mojim starim tiganjima uvek uspe, a ovde... (VIDEO)
Foto: Printscreen Instagram/avucic

"ŠTO MI DOBRO STOJI KECELJA" Vučić poslužio palačinke vojnicima u kasarni: U mojim starim tiganjima uvek uspe, a ovde... (VIDEO)

Politika -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je radnike u kuhinji kasarne "Podnarednik Momčilo Gavrić" u Loznici.

Slobodno vreme iskoristio je da pripremi palačinke prisutnima, a fotografiju je odmah podelio na svom Instagram nalogu uz kratak opis:

- Bitno je učestvovati - našalio se predsednik.

Što mi dobro stoji kecelja, je l’ da? Sećam se svojih vojničkih dana, kao i večite želje da u kantini imamo palačinke... Sad je došlo vreme da tu želju ispunim našim vojnicima. Mada, u onim mojim starim tiganjima uvek mi je uspevalo, a ovde ništa. Bolje da ostavim i da poslužim vojnike, to mi barem ide. Momci, izvolite! Predsednik Vučić nastaviće sutra, 5. septembra posetu Podrinju obilaskom saobraćajnice Šabac - Loznica, saopštila je danas Služba za saradnju sa medijima predsednika Republike.

Nakon toga Vučić će u 12 časova prisustvovati vojnoj vežbi na Gučevu, a u 14 časova obići će firmu "Jovanović voće".

Vučić je posetu Podrinju, gde će boraviti do 9. septembra, počeo obilaskom radova na rekonstrukciji puta Bojić - Tekeriš, a kako je ranije najavljeno tokom posete razgovaraće sa građanima, učestvovati u različitim događajima i posetiti više sela, opština i gradova.

Bonus video:

00:11

VUČIĆ U OBILASKU RADOVA NA REKONSTRUKCIJI PUTA BOJIĆ-TEKERIŠ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track