U Hanioti je jutros stigla delegacija iz Srbije koja je sinoć krenula iz Jagodine, a koja broji 650 članova. U delegaciji su zdravstveni radnici iz 25 gradova Srbije, zatim članovi više udruženja iz Jagodine, udruženja pčelara, gljivara, kinološkog društva, dobrovoljni davaoca krvi, privrednici, radio amateri.

img20240905wa0086.jpg
Jedinstvena Srbija 
foto: Jedinstvena Srbija

- I ovo putovanje je u organizaciji grada Jagodine, a o trošku donatora i ja se zahvaljujem donatorima - rekao je danas predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma u uključenju za TV Prva i dodao:

- I želim da istaknem da je Grčka ubedljivo najbolja država za letovanje za građane Srbije, jer je Grčka prijateljska država Srbiji i siguran sam da premijer Micotakis nikada neće priznati jednostrano proglašenu nezavisnost Kosova - poručio je Marković.

img20240905wa0087.jpg
Jedinstvena Srbija 
foto: Jedinstvena Srbija

Marković je naglasio da je Srbija danas jedna od država u svetu sa najvećim ekonomskim rastom i da zato Aleksandar Vučić ima ogromno poverenje građana Srbije.

- Sve ono što je Aleksandar Vučić predstavio kao program još kada je bio premijer sve je i realizovano. Srbija je danas za respekt i poštovanje u svetu i zato sam ja kao i svi građani Srbije ponosan gde god se nađem u svetu. Da je to tako dokazuje i činjenica da su dva najveća lidera Evropske unije Makron i Šolc razgovarali sa našim predsednikom, koji je podjednako poštovan kao i naša država i na zapadu i na istoku - izjavio je danas predsednik Jedinstvene Srbije.

Kurir.rs/A.Ć.