"ČIKA ALEKSANDRE, NAPRAVI MI PUT PA DA SE ŽENIM" Vučić razgovarao sa meštanima Gornje Male, fotografijom oduševio sve (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/buducnostsrbijeav

"ČIKA ALEKSANDRE, NAPRAVI MI PUT PA DA SE ŽENIM" Vučić razgovarao sa meštanima Gornje Male, fotografijom oduševio sve (FOTO)

Politika -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i danas boravi u Podrinju, a bio je i gost danas je bio gost porodice Jovanović iz Osečine,koja ima porodičnu firmu "Jovanović voće" i veliku sušaru koja se bavi sušenjem i preradom šljive koju izvozi u Rusiju i u arapske zemlje.

Nakon toga, obišao je i meštane zaseoka Gornje Male.

- Hvala na gostoprimstvu, na ljubavi prema Srbiji. Puno mi je srce kada vidim ovoliko radosne dečice - napisao je Vučić na svom Instagram nalogu, a onda objavio i fotografiju sa mališanom:

"Čika Aleksandre, napravi mi put pa da se ženim".

Podsetimo, Vučić će tokom boravka u Podrinju razgovarati sa građanima, učestvovati u različitim događajima i posetiti više sela, opština i gradova. Vučić je 15. avgusta već išao u Mali Zvornik kako bi razgovarao sa građanima, a glavna tema bilo je iskopavanje litijuma u dolini Jadra.

Inače, predsednik Srbije je ranije najavio da će u Podrinju primati i strane zvaničnike. Vučić je rekao da će obići opštine iz više okruga i deo Kolubarskog i Zlatiborskog okruga, kao i da je potrebno da se o iskopavanju litijuma otvori široka debata.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track