Predsednica Narodne Skupštine Srbije Ana Brnabić odgovorila je danas poslaniku Zdravku Ponošu koji je napao predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Kako se može videti na snimku koji je objavila Ana Brnabić, predsednik Vučić se ne krije u kasarni u Loznici, kako navodi Ponoš, već je svih ovih dana, koliko boravi u Podrinju, bio među narodom, obilazio radove i razgovarao sa svima.

"Šta kaže naša vrla opozicija - Aleksandar Vučić "sakriven kao miš u kasarni". A danas, posle četvoročasovnog razgovora sa narodom u Malom Zvorniku, još jedan otvoren i iskren razgovor sa građanima. Ako je miš, onda je miš lavljeg srca. Da nam je više takvih "miševa", napisala je Ana Brnabić na mreži "X" gde je i objavila snimak na kom se vidi šta radi predsednik Vučić tokom boravka u Podrinju.

Poslanik Zdravko Ponoš, podsetimo, napisao je na mreži "X" : Otišao u Loznicu da narodu objasni sve oko litijuma. Pa što si se ko miš sakrio u kasarnu? Objašnjavaš vojnicima? Poseti školu u Gornjim Nedeljicama, spremi deci palačinke. Čeka te publika na lozničkom šetalištu da njima glumiš ludilo kao u kasarni".

Predsednik Srbije, podsetimo, boravi u Loznici od 4. septembra i već nekoliko dana obilazi Podrinje i razgovara sa građanima ovog kraja, a kako je najavio, danas ga očekuju teški razgovori.

Bonus video:

Kurir televiz Ana Brnabić konferencija