BEOGRAD - Njen život obeležila je velika ljubav prekinuta tragedijom koja ju je primorala da svakodnevicu koju je dotad živela promeni iz korena, uključujući i sredinu, grad koji poznaje - i da krene iznova.

Došavši u Beograd kao udovica i samohrana majka s malim sinom počela je iznova ali je uspela da posle tragedije izgradi budućnost za oboje.

Retki bi u ovoj devojčici prepoznali ženu kojoj se danas mnogi udvaraju i laskaju na Instagramu gde gotovo svakodnevno objavljuje svoje fotografije.

Podelila je javnost u Srbiji pa je deo iskreno voli i uvažava dok onaj drugi i nema naročito lepe reči za nju, ali se ipak interesuje šta ona to radi i objavljuje na popularnoj mreži.

Reč je o Mileni Popović, udovici Olivera Ivanovića, srpskog političara iz Kosovske Mitrovice koji je mučki ubijen u januaru 2018, s kojim ima sina.

Milena je pre četiri meseca gostovala u podkastu TV Pinka u kojem je ispričala malo poznate detalje iz života otkrivši da je pokojni Oliver bio otac njenog školskog druga kao i da ga je znala od rođenja ali ne na taj način.

Od nje je bio stariji 30 godina a ispričala je i da je Oliver bio čovek kog je volela svim srcem, te da se nije desilo ono što se desilo, ostala bi s njim do kraja života.

Obe ljubavi su joj, kaže, bile sudbinske i ona sa Oliverom - koji joj je podario najlepše u životu - sina. Ali i ova sadašnja sa Igorom Jurićem kog voli snažno i koji ju je kaže, vratio u život.

Kad je rodila sina imala je 26 godina, a Oliver 56. U momentu kad je čekala zajedničko dete, bila je mlađa od Oliverovog sina, a Oliver je dotad imao već četvoro dece.

Zbog Olivera pobegla od kuće

U prvi mah otac je bio protiv i porodica se nije slagala, ali kad je ostala u drugom stanju shvatili su da to nije hir. Čula se sa majkom, sestrom, bratom ali ne i sa ocem što je značilo da porodica nije bila kompletna. Milena je zbog Olivera napustila porodični dom Popovića.

Međutim, godinama kasnije njen otac je vremenom neverovatno zavoleo Olivera i postali su vrlo bliski.

Kurir.rs/Instagram/TV Pink