Aljbin Kurti je očigledno svom potrčku Nenadu Rašiću dao novi zadatak i namenio prljave antisrpske poslove, a to je da bude kolovođa i megafon preko koga će Kurti da najavi upad u srpske bolnice i škole na Kosovu i Metohiji, saopštila je Kancelarija za KiM.

Rašić je za mesto na Kurtijevom kanabetu i platnom spisku izdao sopstveni narod i poreklo i ostaće zabeleženo u istoriji da je u najteže vreme po opstanak Srba na Kosovu i Metohiji on stao na stranu tiranina i teroriste koji želi da Srba na njihovim vekovnim ognjištima nema.

Jednom rečju, Rašić ide brukom na sopstvenu sramotu i daje doprinos u svakodnevnoj antisrpskoj kampanji, koja za cilj ima etnički čisto Kosovo i Metohiju, bez Srba koje Kurti želi da ostavi bez bolnica i škola, lekova i udžbenika i time izazove finalnu humanitarnu katastrofu.

Svojom zlokobnom najavom upada u bolnice i škole, Rašić je direktni Kurtijev saučesnik u progonu i terorisanju Srba i biće odgovoran ukoliko ijednom srpskom detetu bude uskraćena zdravstvena zaštita i pravo na obrazovanje.

Neka srpski narod bude uveren u jedno - koliko god Rašić sa svojom savetnicom Radom Trajković i Kurtijem udara na Srbe, još snažnija će biti podrška države Srbije i predsednika Aleksandra Vučića našem narodu na prostoru Kosova i Metohije.

Nikada nećemo dozvoliti da Srbi ostanu bez lekova i zdravstvene zaštite, niti naša deca bez obrazovanja i nikada nijedno srpsko dete sa Kosova i Metohije neće učiti “Kurtijevu istoriju”, ali hoće da je Rašić bio poturica za prljavi novac iz Prištine.