Premijer Miloš Vučević odgovorio je danas na sednici Skupštine opozicionom poslaniku Milošu Parandiloviću, koji je tvrdio da nikada nije u Srpskoj naprednoj stranci.

"Žao mi je što ne pričate o svojim amandmanima. Želim da se javno izvinim građanima Srbije i članovima SNS. Pravili smo grešku, promovisali smo neke lidere današnje opozicije u javnom političkom životu, primali olako na liste koja je uvek nosila ime Aleksandar Vučić kao nosilac liste ljude koji su se tada trudili da stoje iza barjaka, zastava, kako bi oni danas pričali kako nisu to činili. Krivo nam je što niste ranije otišli od nas, kada ste videli da nećemo moći da zadovoljimo vaše bolesne ambicije u smislu nerealnosti u odnosu na vaše kvalitete, obrazovanje. A vi objavite još jedan Jujtjub video gde kažete da je neko spustio glavu dok vi govorite, jer to vam je najveći domet. Valjda sami da se sebi divite, vi ste čuveni junak iz čuvene stranke. A veliko hvala građanima Priboja koji su vam pokazali gde vam je mesto na prethodnim izborima. Vratite se u Priboj, malo više radite, a ne da vičete i urlate na građane", rekao je premijer Vučević.

111584-211026.00-32-22-20.still005.jpg
Kurir Televizija Miloš Parandilović

 Miloš Parandilović našao se u martu 2016. godine na listi SNS u Priboju, na 35. mestu.

"Manje-više sve bi bilo u redu da nam ne držite moralna predavanja, da sebe ne predstavljate kao visoko moralnog čoveka. Pa, vi ste izdali Vuka Draškovića, Žiku Gojković. A niste ni tu stali, vi ste izdali i Vladimira Jelića. Ni tu nije kraj, jer ste nam najavili da ćete da izdate i veru. To je beskonačni put vašeg beščašća. Sve ste izdali, a sad ste rekli da ćete i pravoslavlje da izdate", zaključio je premijer.

Kurir.rs/Dnevnik/Prenosi: A.Ć.

 Bonus video:

Kurir televizija Miloš Vučević u kulturnom centru Srbije u Parizu