BEOGRAD - Dolazeći večeras ovde osećao sam se posebno i ponosno. Sve ovo pokazuje koliko napedujemo i da Srbiju uskoro više niko neće moći da pretekne. Živela Srbija!, poručio je predsednik Aleksandar Vučić koji je sinoć prisustvovao svečanosti povodom završetka Kule Beograd u kojoj se nalazi i jedan od najluksuznijih svetskih hotela koji će uskoro biti otvoren i u Beogradu na vodi - St. Regis Belgrade.

On je na svom TikTok nalogu "Ja sam Aleksandar" zabeležio kako se prošetao hotelom i pokazao kako izgledaju teretana, stepenište,  grandiozni luster na samom ulazu...

To je bila prilika i da se zaviri u sam hotel i da javnost može da vidi kako izgledaju raskošne sobe, teretana, grandiozno stepenište, ali i pogled iz Kule na Savu, svetla Beograda i selfi mostić koji je ubrzo po otvaranju postao prava atrakcija Beograda na kojoj se obavezno slika svaki gost glavnog grada.

Pogledajte...

Ata imagas St. Regis Belgrade

Inače, luksuzni hotel nalazi se u Kuli Beograd i zauzima čak 11 spratova tog zdanja u Beogradu na vodi, iz kojeg puca najlepši pogled na grad. 

I sama Kula Beograd atrakcija je sama po sebi a jedan od najzanimljivijih podataka jeste da nema 13. sprat!

Naravno, samo na papiru. U stvarnosti ima 42 sprata i visoka je 168 metara.

Od prizemlja do 12. sprata smešten je hotel St. Regis sa 119 soba, dok će se od 14. do 39. sprata nalaziti 220 brendiranih St. Regis apartmana namenjenih stanovanju. Kula Beograd ne poseduje 13. sprat, s obzirom da 12. sprat ima dupli nivo na kome se nalaze prostorije za tehničku podršku. 

Kurir.rs/Instagram/TikTok