Grupa bezidejnih političara koja je od lažne zabrinutosti napravila profesionalno zanimanje nastavlja da svoje postojanje hrani nihilizmom i destrukcijom, saopštio je ganas Gradski odbor SNS u Novom Sadu.

Opozicioni manipulatori, čiji životni i politički kredo počiva na ispraznom kritizerstvu i klevetama pokušavaju da iskoriste probleme čestitih građana za pumpanje svog nepovratno propalog političkog rejtinga. Ogrezli u komociji privilegovane neodgovornosti oni danima pokušavaju da u političko pitanje pretvore operativni tehnički problem sa očitavanjem električnih brojila u Novom Sadu, koji se nalazi u nadležnosti EPS-a, i koji će, kako je rečeno iz ovog preduzeća, uz izvinjenje građanima, biti rešen u narednim danima. I sve greške biće ispravljene.

Zabrinutost opozicije je fingirana, jer dolazi samo dan nakon potpisivanja ugovora o gradnji velelepnog pešačko-biciklističkog mosta koji će spojiti Kej i Petrovaradinsku tvrđavu. I dan nakon što je najavljeno da će Novi Sad do 2027. imati tri nova mosta.

Iza iscenirane brige opozicije zapravo se krije strah od progresa Novog Sada. Krije se strah za sopstvenu političku budućnost, jer u uspešnom Novom Sadu nema političke budućnosti za neodgovorne mešetare. Novosađani žele grad koji se razvija, i oni to znaju. I zato koriste svaki povod da iznesu gomilu neosnovanih optužbi na račun predsednika Vlade Srbije Miloša Vučevića i gradonačelnika Milana Đurića, koji za razliku od njih svakog dana rade u interesu građana koji su Novi Sad i sva javna preduzeća izvukli iz privrednog i finansijskog ambisa u koji su ih bili porinuli lažni dušebrižnici. Koji su rešili problem nezaposlenosti. Koji su od Novog Sada napravili najpoželjnije mesto za život u regionu i koji imaju ogromnu podršku Novosađana, koja će nakon novih mostova i novih investicija biti još veća. Novi Sad i Srbija će nastaviti da se razvijaju u skladu sa interesima građana.