Predsednica Narodne skupštine Srbije Ana Brnabićodgovorila je na tvit Dragana Đilasa u kom je napisao da su jedini slobodni izbori bili 2012. godine.

- Mnogo, mnogo jak tvit Dragana Đilasa! Slobodni izbori 2012. godine... Duhovitiji je nego što sam mislila! Bravo za Đilasa, sve nas je nasmejao. Slobodni izbori bez jedinstvenog biračkog spiska (svaka opština imala svoj birački spisak, a nemoguće proveriti da li je ista osoba prijavljena na više opština), a mediji, kako je rekla Verica Barać, "zarobljeni", "propagandni bilteni" vlasti. "Kontrolu nad medijima", kako je izjavila predsednica Saveta za borbu protiv korupcije, Verica Barać, "vlast je uspostavila preko Srđana Šapera i Dragana Đilasa..." - piše u objavi, pa dodaje:

- I na takvim "slobodnim izborima" Aleksandar Vučić je osvojio, u Beogradu, onoliko koliko bi oni mogli da sanjaju sa svim Šolakovim medijima, svim ODIHR preporukama (koje su u njihovo vreme ignorisali) i jedinstvenim biračkim spiskom. Istina je da, od kada imamo slobodne izbore, uvek Vučić pobeđuje. Ljudi cene borbu, trud i rezultate. Ali svi volimo dobru šalu, i hvala Draganu na tome! - objavila je Ana Brnabić na Tviteru.