MUP Srbije oglasio se povodom tvrdnji poslanice Ekološkog ustanka Danijele Nestorović da je slučaj bušenja guma na njenom automobilu prijavila policiji rano jutros, iako je to, kako je saopštio MUP, uradila tek u 10. 45 časova.

"Policijskoj stanici u Borči jutros u 10.45 časova telefonskim putem obratila se Danijela Nestorović, predstavila se kao narodna poslanica, i prijavila da je jutros na parkingu zatekla svoj automobil sa izbušenim prednjim gumama, da je gume zamenila i tim autom se odvezla na posao", navodi se u saopštenju.

Danijela Nestorović.jpg
Printscreen/RTS 2 Danijela Nestorović

 Dodaje se da su Nestorvićevu policijski službenici uputili da dođe u Policijsku stanicu u Borči i podnese prijavu, što do sada nije učinila.  

"Bez obzira na to, policija je odmah po prijavi započela provere njenih navoda i preduzela sve mere i radnje radi utvrđivanja svih činjenica i okolnosti. Još jednom napominjemo da je narodna poslanica Danijela Nestorović Policijsku stanicu u Borči pozvala telefonom jutros u 10.45 časova, iako je ranije, pre nego što je pozvala policiju, u Narodnoj skupštini izjavila da je već prijavila slučaj policiji, što nije istina", saopštio je MUP.

Kurir.rs