Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić javio se sa obale more iz Dubrovnika, gde učestvuje na Samitu Ukrajina - Jugoistočna Evropa. 

- U subotu sam sebi dao slobodno popodne. Vukana vodim u Leskovac na utakmicu Srbija - Švajcarska i pozivam sve ljude sa juga Srbije da dođu i podrže naš nacionalni tim! Napred Srbijo! - napisao je predsednik Vučić uz podeljeni video. 

"Srbija je čvrsto na svom slobodarskom putu"

- Živimo u izazovnim vremenima, i još pre odlaska u Njujork znali smo da ćemo imati mnogo aktivnosti, izazova, teških sastanaka i problema. Ipak, ono što je najvažnije je da je Srbija čvrsto na svom slobodarskom putu, ali da pre svega, brine o svojim građanima i ekonomiji. Zato sam izuzetno ponosan zbog investicionog rejtinga, koji smo dobili. Moraćemo da radimo još više nego do sada što smo radili. I ovde u Dubrovniku i juče u Tivtu, i sutra već sa američkim ministrom ekonomije i prekosutra sa turskim predsednikom Redžepom Tajipom Erdoganom — štitićemo intereseSrbije i boriti se za život naših građana i za njihovu bolji standard. A onda, hteo sam i da vas obavestim da u subotupopodne dao sam slobodno vreme. Ne znam da li ćemo da izgubimo ili pobedimo, teška je utakmica. Ali pozivam ljude da navijamo, čuo sam da će tu biti i predsednik Dodik, ali dođite da podržimo našu Srbiju i da i u tom sportskom delu pokažemo koliko možemo biti uspešni- rekao je predsednik Vučić u videu. 

Kurir.rs/M.S.