Biznismena Bogoljuba Karića dugo nije bilo u javnosti. On je danas gost emisije na Kurir televiziji, a u razgovoru sa našim kolegama pred emisiju otkrio je čime se danas bavi i kako provodi vreme.

"Juče sam imao veoma lep dan. Poveo sam 18 unuka, dobili smo juče 12 prinova pilića i tako im dali razna imena po unucima i to je onako jedno, kako bih vam rekao, nešto najlepše. Imam imanje na Kosmaju. I kad sam u Srbiji tamo sam najčešće. Kad nisam u Srbiji onda sam u Emiratima, Saudijskoj Arabiji, Bahreinu, Kataru, bivšim zemljama SSSR".

Bogoljub Karić Emisija Puls Srbije
Nemanja Nikolić Bogoljub Katrić sa glavniom urednikom Kurira Rajkom Nedićem

 Karić za Kurir otkriva da više ne radi, odnosno da se penzionisao.

" Penzionisao sam se sa 70 godina, ali rade ovi svi naši naslednici. Sve to ide odlično već 52 godine pune, i ponosan sam na njih. Njavažnije je bilo kako da tu treću generaciju naših unuka uključimo u posao, i sada i praunuka. Sad je naš praunuk počeo da radi u Americi, da gradi. I u Kanadi. Porodica se širi".

WhatsApp Image 2024-10-13 at 12.18.27_76f573f1.jpg
Nemanja Nikolić 

 Karić koji se gotovo fizički ne menja otkrio je za Kurir koja je tajna njegovog izgleda.

"Znate koja je tajna? Da se družim što više sa kozama, ovcama, svinjama, sa kravama. Farme imam. Počeo sam da se bavim sa nečim što u životu nisam sanjao. Ja sada posvećujem svoje vreme farmama i mene to sad interesuje. Ranije mi je na Fejsbuku iskakalo nešto drugo, a sad samo dobijam te razne životinjke iz celog sveta, ali sam opredeljen za ono, naše srpsko - naša moravska svinja, mangulice, naše koze... To je moj sad deo uživanja. I obavezno naša rakija, šljiva, loza, višnja. Sve ono što je srpsko ja to volim, čak i zemlju", rekao je Karić i dodao:

"Bez salate se ne može, ona je osnovni moj imidž".

Kurir.rs/M.K.