Gradonačelnik Sinja, poslanik u hrvatskom Saboru i ratni veteran Miro Bulj izazvao je lavinu reakcija nakon što je javno predsedniku Srbije Aleksandru Vučiču uputio sramnu poruku: "Četniče, mrš iz Hrvatske." Ova izjava usledila je posle Vučićevog dolaska u Dubrovnik na samit, što je izazvalo burne reakcije.

Narodni poslanik u Skupštini Srbije, Uglješa Grgur žestoko je odgovorio Bulju i poručio mu da će se uskoro videti uživo.

- Želim da ti poručim da ću doći u Sinj da te pogledam i u oči da ti kažem: Ne vređaj i ne laži mog predsednika, nije on nikakav učesnik agresije. Ti lažeš! Lako je biti hrabar na ovakav način, zato i dolazim da ti kažem mnogo toga. Vidimo se u Sinju - oštro je poručio Uglješa Grgur i dodao da je Vučić veliki mirotvorac i da ga zato napadaju nižerazredni huškači rata.

miro-bulj.jpg
Printscreen YouTube Miro Bulj

On je izjavio "da nikada ne smemo da zaboravimo zloglasnu NDH fašističku tvorevinu i ustaše koji su naneli mnogo zla srpskom narodu".

- Mojih pet Grgura u Jasenovcu pobile su ustaše - rekao je narodni poslanik za Kurir.

 Bonus video:

Kurir televizija "PRETNJA PO VUČIĆEV ŽIVOT TRAJE ODAVNO I NIKAD NEĆE PRESTATI" Grgur: Atentat na premijera Slovačke je SRAMOTA NJEGOVOG OBEZBEĐENJA